Hirdetés

A következő Assassin's Creed egy több koron átívelő, folyamatosan bővülő játék lehet

|

Az Assassin's Creed Infinity kódnevet viselő projektről Jason Schreier számolt be egy cikkben.

Hirdetés

Kiváló döntésekkel tette újra érdekessé az Assassin's Creed sorozatot a Ubisoft, amikor az Originsszel merészen visszanyúlt a múltba, felfrissítette a játékmenetet, és megalapozott a széria jövőjének. Az Odyssey és a Valhalla szintén kiemelkedően jó lett, és nem tudjuk, mit hoz még a jövő, de úgy tűnik, legalább egy folyamatosan frissülő, avagy live service-es játékot kapni fogunk.

A megbízható és jól értesült Jason Schreier a Bloombergen egy Assassin's Creed Infinity munkacímen készülő játékról írt, melyen a Ubisoft Montréal és a quebeci stúdió dolgozik.

Hirdetés

Állítása szerint úgy akarják majd bővítgetni, ahogy az Epic a Fortnite-ot; a világ folyamatosan változni fog, és több korban is megfordulhatunk, sőt, lehet, hogy több különálló játékot kapcsolnak majd össze. A Ubisoft az új generációs konzolok érkezésével kapcsolatban annak idején pont annak örült a legjobban, hogy simán lehet majd óriási területek között váltani, úgyhogy nem lepődnénk meg, ha ezt kihasználnák.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

A Ubisoft elismerte, hogy a montréali és a quebeci stúdiót egyesítették, de két külön kreatív vezetővel működnek, és a projektet (aminek létezését szintén elismerték, de a részleteket és Schreier értesüléseit nem erősítették meg) elsősorban a Ubisoft Quebec viszi.

Nem tudni még, mikor jelenhet meg, de 2024-nél hamarabb valószínűleg nem jön. Az biztos, hogy idén még a Valhallát fogja frissítgetni és bővíteni a kiadó.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)