Hirdetés

A következő Assassin's Creedet nem a montreali stúdió csinálja

|

Most először az Assassin's Creed sorozat történetében a Ubisoft Montreal lemond a vezető stúdió szerepéről. Változások jönnek.

Hirdetés

Az Assassin's Creed: Unity fejlesztését persze még ők irányítják, kilenc másik stúdió hathatós közreműködésével, de a sorozat következő darabját már egy másik Ubisoftos csapat fejleszti.

Az AC mindig is többstúdiós projekt volt, a Black Flaget például nyolc csapat pakolta össze, de a munka oroszlánrészét általában a montreali srácok csinálták. Nekik köszönhetjük a Far Cry-ok egy részét és a Watch Dogs-ot is. A Ubisoft most bejelentette, hogy a következő Assassin's Creedet a relatíve új Ubisoft Quebec csinálja majd. 

Ezzel kapcsolatban nem tiszta, hogy a továbbra is homályba burkolózó Assassin's Creed Cometről van-e szó, vagy egy későbbi játékról. A montreali csapat továbbra is együttműködik majd és részt vesz a fejlesztésben, de a Ubisoft Quebec-től sem kell félnünk, mert korábban olyan franchise-okban és játékokban vettek részt, mint a Prince of Persia, a Heroes of Might & Magic, a Watch Dogs és persze az Assassin’s Creed.

A Ubi egyébként nemrégiben 28 millió dollárt pakolt bele a stúdióba, úgyhogy további 50 embert sikerült felvenniük, amivel 350-re hízott a dolgozóik száma. Kíváncsiak vagyunk, hogy mit jelent ez majd az Assassin's Creed sorozat életében. Szerintetek egy új stúdió mennyit változtathat majd a franchise-on?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)