Hirdetés

A következő Call Of Duty Season is csúszik a tüntetések miatt

|

Activision szerint most nem a játéknak van itt az ideje, a Call of Duty: Modern Warfare Season 4 és a Call of Duty: Mobile Season 7 megjelenése is csúszik.

Hirdetés

Tegnap kiderült, hogy az amerikai tüntetésekre hivatkozva a Sony elhalasztja erre a hétre tervezett online eseményét, ahol a PlayStation 5 első játékairól rántották volna le a leplet. Ma pedig arra ébredtünk, hogy immár az Activision is a halasztás mellett döntött. Ők az aktuális Call of Duty epizódok legújabb frissítéseit tolták el. 

Hirdetés

Egyelőre nem tudni, hogy egészen pontosan meddig halasztották el a Call of Duty: Modern Warfare Season 4 és a Call of Duty: Mobile Season 7 startját, de az bizonyos, hogy a tervezett ütemben ezek már nem fognak megjelenni. A hivatalos Call of Duty Twitter-fiókon az indoklás is olvasható mindezzel kapcsolatban:

"Bár már mindannyian nagyon szeretnénk játszani a Modern Warfare, a Warzone és a Call of Duty Mobile új szezonjaival, most nem ennek van itt az ideje. Későbbi időpontokra halasztjuk el a Modern Warfare Season 4 és a Call of Duty: Mobile Season 7 indulását. Most annak jött el az ideje, lássuk és halljuk azokat, akik az egyenlőség, az igazságosság és a változás mellett emelnek szót. Mellettetek állunk."

Az Egyesült Államokban napok óta zajlik a tüntetéshullám, amely George Floyd tragikus halála, és az ezt eltusoló rendőri jelentések után indult el. Az afroamerikai férfi nemrég egy rendőri intézkedés során vesztette életét, egészen konkrétan megfulladt, miután egy rendőrtiszt perceken át térdelt a nyakán. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)