Hirdetés

A közel 20 éves RuneScape végre felkerül a Steamre

|

A 2001-ben megjelent játékot hamarosan a Valve platformján is megtalálhatjuk.

Hirdetés

2001-es indulása óta kizárólag a fejlesztő Jagex honlapjáról lehetett letölteni a RuneScape futtatásához szükséges fájlokat, és a felhasználók ezzel meg tudtak békélni. Bizonyára a fejlesztőknek is kényelmes volt a teljes szabadság, de tény, hogy a Steam egy méretes közönséget szolgál ki, és sokat segíthet a játék népszerűsítésében.

Ezen elv mentén döntött úgy a Jagex, hogy október 14-étől elérhetővé teszi a játékot a Valve felületén. Korábban megjelent Androidra, és fut épp az iOS-es zárt béta is, úgyhogy a csapatnak láthatóan komoly tervei vannak.

Hirdetés

A steames megjelenéssel együtt természetesen achievementek is érkeznek, elérhetővé válnak tagsági csomagok, illetve egy csapat kimondottan a közösségépítésért fog felelni, hetente posztolnak majd bejelentéseket, cikkeket, videókat.

A 2007-es Old RuneScape, avagy a klasszikus élményt kínáló változat 2021-ben fogja követni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)