Hirdetés

A közösség szerint ő a Baldur's Gate 3 legbénább NPC-je

|

Bár ilyen díj még nincs a The Game Awardson sem, a közösség megszavazta, kit utál a legjobban.

Hirdetés

Rengeteg oka van annak, hogy a Baldur's Gate 3 kitűnt még a tavalyi év játékáradatából is, és ezen okok listáján a karakterfelhozatal is ott szerepel. A Sword Coast megannyi hősével eshettünk szerelembe, miközben sokakat egy életre meggyűlölhettünk. Az utóbbi táborba tartozik egy mellékszereplő is, aki a sztori elejétől a végéig fel-fel bukkan egyes helyeken: ő nem más, mint Aradin, a zsoldos.

A lenti Reddit poszt nyilván tartogat spoilereket, de ezen a ponton valószínűleg már mindenki, aki nagyon akarta, befejezte a kampányt. Ha így történt, akkor előfordulhat, hogy Aradin meglátogatott benneteket a Raphaellel vívott ütközetetek után.

Hirdetés

A Baldur's Gate közössége úgy döntött, hogy a hetet (már nem először) Aradin holttestének meggyalázásával indítja, nem véletlenül. Egy olyan karakterről van szó, akit először úgy láthatunk a játékban, hogy épp a Druid Grove kapuit döngeti. Egyértelmű volt, hogy amennyiben a kapuk kinyílnak, úgy a goblinok mindenkit lemészárolnak odabent, de ő azért még jól kiosztja a helyi őrség vezetőjét a teljesen racionális döntése miatt.

Aradin is about as dumb as a box of rocks.
byu/SAUCEmagic inBaldursGate3

A Grove-ban töltött időnk során Aradin folyamatosan okoskodik, mindent megtesz, hogy NE lopja be magát a szívünkbe. Aztán a harmadik fejezetben is összeveszik velünk a Nightsong kapcsán, ráadásul, ha kiderül, hogy velünk van, akkor nekünk is támad. A korszakos zseni betör egy Baldur's Gate közepén lévő fogadóba, ahol mások mellett egy istennő ágyasa, egy pokolból jött mészáros, egy évszázadok tapasztalatával bíró druida, egy vérszomjas vámpír pihenik ki a fáradalmaikat, olyanok, akik korábban nála és a társainál sokkal veszedelmesebb ellenfeleket is kifiléztek. Akárhonnan nézzük a dolgot: Aradin nem a legélesebb kés a fiókban, és akkor még finoman fogalmaztunk.

A fenti poszt kommentjei épp a szerencsétlen idiótán köszörülik a nyelvüket, de ti is nyugodtan mondjátok el, melyik NPC-t rühellitek a legjobban a Baldur's Gate 3-ban.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)