Hirdetés

A kukából szedtek ki egy második világháborús FPS-t, ami most új tartalmakkal támadt fel

|

Aki ismerte a Post Scriptumot, az ne lepődjön meg, ha a Squad 44 ismerős lesz számára.

Hirdetés

Még 2018-ban jelent meg a Post Scriptum, egy keményvonalas, világháborús, taktikai lövölde. A játékmenete nagyban hasonlított a Squadban látottakéhoz, de a fejlesztő, Periscope Games egy különálló stúdió volt, saját tervekkel

Ezek a tervek csak addig működtek, amíg a játék meg nem jelent, mivel utána a Post Scriptum lendületét teljesen elmosta egy másik világháborús lövölde, a Hell Let Loose. A Periscope idén feladta a harcot, és 2023 elejétől mostanáig egy darab frissítést sem adott ki.

Hirdetés

A szétoszló csapat munkáját a Squad fejlesztői mentették ki a kukából: a srácok felmarkolták a játékot, és annak legtehetségesebb moddereit, hogy feltámasszák a projektet. A Post Scriptumot átnevezték Squad 44-re, és egy hatalmas frissítéssel jelezték a közösségnek, hogy még nem végeztek a játékkal.

A csomagban van egy új csatatér, két új frakció és egy rakat új fegyver, mindez ingyen. A Squad 44 nem egy tipikus, szolgáltatásalapú lövölde: nincsenek fizetős DLC-k, battle passek vagy bármi egyéb. Egyelőre minden extra tartalom ingyenes frissítések képében érkezik, bár nem tudni, hogy ez változni fog-e a jövőben.

Egyelőre annyi biztos, hogy a Squad 44 már elérhető a Steamen, és egy darabig még mindenképp velünk marad.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)