Hirdetés

A League of Legends új PvE módot kap, miközben visszahozza a közösség egyik kedvenc PvP újdonságát

|

A Riot Games méretes fejlesztői naplóval érkezett, mivel több játékmód és változtatás is vár ránk a következő hónapokban.

Hirdetés

A League of Legends fejlesztőcsapata igyekszik megtenni mindent, hogy a lehető legtöbb minőségi időt tölthessük kedvenc karaktereinkkel. A játék idén több nagyobb frissítést is fog kapni, köztük egy új PvE játékmóddal, a visszatérő Arena móddal, Lee Sin felújításával és sok minden mással. Jeremy Lee és Andrei Van Roon álltak a kamerák elé, hogy elmeséljék, mi is vár majd ránk a közeljövőben.

Ördög és pokol

A játék létezésének évei alatt volt néhány kísérlet PvE orientált módok beépítésére, de azok általában csak limitált ideig maradtak elérhetőek és szorosan kapcsolódtak egy adott esemény tematikájához. Ezúttal egy kicsit más a helyzet: Selina Liutól és Eduardo Cortejosótól, a játékmódok leszállításáért felelős csapat vezetőitől nagyon szép ígéreteket hallhattunk.

Hirdetés

Érkezik ugyanis egy maradandó PvE móka, amit ők bullet hell helyett bullet heavennek becéznek. A lényeg, hogy a hősünkkel (egyedül vagy haverokkal) hordákban érkező ellenfeleket kell leölnünk, mielőtt azok utolérnek és kinyírnak minket. Valószínűleg egy LoL-ba öntött Vampire Survivors lesz ez, ami nagyon jól hangzik, de játékmenet bemutatót még nem kaptunk (egyetlen apró képet leszámítva), így nem érdemes túl nagy feltételezésekbe bocsátkozni.

A bullet heaven mód még nem kapott megjelenési dátumot, de valamikor az év közepén számíthatunk rá.

Vissza az arénába

A korábban tesztjelleggel bekerült Arena egy dologról szólt: vegytiszta akcióról pályamenedzselés, taktikai ügyeskedés és minden egyéb sallang nélkül. Az újdonság varázsa hamar lecsengett, és egyre kevesebbeket érdekelt a dühöngő, de a Riot láthatóan nem mondott le róla, és hamarosan visszahozza egy rakat változtatással együtt.

Egyrészt az új verzióban 16 játékos (8 csapat) fog összecsapni, másrészt újfajta, Prismatic tárgyak kerülnek az Arena boltjába. Ezek a cuccok jelentősen befolyásolják a karakterünk működését, és használatuk nagyban megtolja majd az egyes csapatok erősségeit.

A cél mindezzel az, hogy a meccsek változatosak és izgalmasak maradjanak a sokadik kör után is.

Minden más

A következő hónapokban a Riot átalakítja majd a Mastery rendszert. Az új megoldásnak köszönhetően már csak a saját teljesítményed számít majd a pontok kiosztásakor, és a csapatod ügyetlensége nem húzhatja majd le az elérhető végösszegedet. A fejlődési rendszert érintő piszkálgatás mellett Lee Sin modellje is megújul, hogy a régebbi skinjei és alap modellje passzoljanak a szerzetes újabb szereléseihez.

A League of Legends már nem mai csirke, de a Riot Games láthatóan nem elégelte meg a MOBA támogatását. A játék minden szezonnal új tartalmakat kap, és olykor jelentős módosításokon esik át, hogy tarthassa a lépést az iparág és a játékosbázis változó igényeivel. Érdemes lesz néha ránézni a Szurdokra, még akkor is, ha már túl vagytok tízezredik meccseteken.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)