Hirdetés

A League of Legends világa három játékkal is bővülni fog idén

|

A többjátékos öldöklés helyett idén szívmelengető kalandok és egyszemélyes kihívások várnak ránk. 2023-ban egy rakat Riot Forge projekt fog a kezeink közé kerülni.

Hirdetés

A Riot Forge gyakorlatilag egy kiadói lobogó, ami alá olyan projektek tartoznak, melyek a Riot Games világaiban játszódnak, de nem a saját fejlesztéseik. Indie csapatok formálhatják a League of Legends univerzumát, aminek köszönhetően három runeterrai móka is be fog futni 2023-ban.

A sort a The MageSeeker nyitja majd, amit a Moonlighter fejlesztői, a Digital Sun tagjai dobnak össze. Ez egy pixelart akció-RPG lesz, főszerepben Sylasszal és Demacia álszent birodalmával.

Hirdetés

A MageSeekert a Convergence követi majd, ami a Double Stallion munkája és Ekko kalandjairól szól. Az ifjú feltalálót egy 2D-s side-scrollerben irányíthatjuk majd. A sort a Song of Nunu zárja idén ősszel, ami egyébként a Tequila Works 3D-s platformere, és egy mesés utazást ígér Nunuval és társával.

Miközben a Riot Forge izgalmas indie élményeket készít elő, addig a Riotnál már formálódik egy verekedős játék és egy MMORPG is a League of Legends világából. Mi mindet nagyon várjuk. És ti?

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)