Hirdetés

A legelső rész egyik fontos szereplőjéről szólhat a Mafia 4

|

Friss pletyka érkezett a következő Mafia történetéről és felépítéséről.

Hirdetés

Egyelőre sok a kérdőjel a legendás Mafia sorozat jövőjét illetően, de a hírek szerint valamikor a jövőben érkezik egy új rész, amit a Mafia III és a Mafia: Definitve Edition mögött álló Hangar 13 fejleszt, és nagy valószínűséggel nem egy hagyományos folytatás lesz.

Közben befutott néhány új infó, amelyek alapján egyre valószínűbbnek tűnik, hogy tényleg egy előzménysztorit fogunk kapni.

Hirdetés

Egy jól ismert, belsős infókkal foglalkozó illető, Shpeshal Nick nemrég az Xbox Era podcastben beszélt az állítólagos új Mafiáról. Ő úgy véli, hogy a következő rész cselekménye még jóval a három másik játék sztorija előtt játszódik, és Don Salieri felemelkedését fogja bemutatni. Ebből kifolyólag Szicíliában kalandozhatunk majd a 19. és a 20. században, és a híres maffiavezér családjának kalandjait is megismerhetjük.

A pletyka szerint a fejlesztők maradnak a lineáris játékmenetnél, aminek köszönhetően a folytatás ezen a téren inkább az első két részre hasonlíthat majd, és nem a Mafia III-ra. Hiába érkeztek ezen az infók egy megbízhatóbb forrásból, természetesen ezúttal is megfelelően kell kezelni a dolgot, mivel hivatalosan továbbra is nagy a homály az esetleges új rész körül.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)