Hirdetés

A leginkább kalózkodott DS játékok a következők...

|

Nemrégiben beszámoltunk arról, mekkora mértékű a kalózkodás a jelenleg népszerű kézikonzolokon.

Hirdetés

Ebből a cikkünkből kiderült, hogy a piac teljes vesztesége több, mint 40 milliárd dollár.

A CESA jelentéséből mostanra kiderült, mely programok a "legnépszerűbbek" a különböző letöltési oldalakon. Első helyre a Pokémon Platinum futott be 2071006 letöltéssel, mintegy 103 millió dollár veszteséget produkálva. Pokémon Diamond a második 1862899 letöltéssel.

Harmadik a Dragon Quest IX (1552085 letöltés, 97 millió veszteség), negyedik a Mario Party DS (1470231 letöltés, 74 millió veszteség), ötödik a New Super Mario Bros. (1455577, 73 millió veszteség)

A CESA felmérése szerint a TOP 20 Nintendo játékot 19,3 milliószor töltötték le. Mi ennek a pénzügyi hatása? A felmérés szerint mintegy 941 millió dollár veszteség - nem véletlen, hogy a Nintendo meg akarja állítani a kalózkodást!

Tisztán az összehasonlítás kedvéért A legnépszerűbben letöltött PSP cím a Dissidia több, mint 5 millió letöltött példánnyal.- és 300 millió veszteséggel.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)