Hirdetés

A legjobb rajongói Half-Life mozi folytatódik

|

Tegnap is Valve alkotás elevenedett meg a mozgóképen, és mára is jutott egy.

Hirdetés

A tegnapi Portal filmet is nagyon szerettük, de ez a mai, Purchase Brothers keze munkáját dicsérő Half-Life 2 feldolgozás azon is túltesz. Érdemes tudni, hogy az itt látható negyedórás mozi egy folytatás, ugyanis 2009-ben jelent meg az első rész, mely sokkal rövidebb volt a maga négy perces időtartamával. Talán hihetetlen, de az Escape from City 17 Part Two költségvetése 250, azaz kettőszázötven dollárban lett limitálva, ahogyan az első részé is. A Half-Life 2 film folytatásának hosszabb időtartama több teret ad arra, hogy a történet kibontakozzon, és jobban megismerhessük az amerikai és orosz ellenállók hétköznapjait. Az egységes élmény érdekében először nézzétek meg az első részt (már aki nem látta, vagy nem emlékszik rár), majd pedig az újat. 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)