Hirdetés

A legjobb Rockstar játékokat szerezheted be most olcsón PC-re

|

Ha van olyan Rockstar cím, amit be akarsz gyűjteni a Steamen, akkor most érdemes a bankkártya után nyúlni.

Hirdetés

A Steam viharos lelkesedéssel csapkodta le a GTA sorozat egyes részeinek és a Red Dead Redemption 2-nek árait egy hatalmas Rockstar Games akció keretein belül. A vásárnak köszönhetően az L.A. Noire-tól a Bullyn át, a Grand Theft Auto V-ig most mindent nyomott áron húzhatunk be.

Elkapkodni sem kell a dolgokat, szerencsére nem egy hétvégi akcióról van szó: a vásár március 24-ig tart, így lesz elég időnk a megfontolt költekezésre. Ebben segíthet a GameStar Grand Theft Auto játékok toplistája is, de nyilván ilyen árakkal bármelyik eddig kimaradt Rockstar címet nyugodt szívvel ajánljuk nektek PC-re.

Hirdetés

A legizgalmasabb akció talán a Red Dead Redemption 2 leárazás, aminek köszönhetően most 60 euró (nagyjából 23 000 forint) helyett 30-ért (~ 11 500 Ft) húzhatjuk be a 2018-as év egyik legerősebb játékát.

Akinek kimaradt a Grand Theft Auto V az most az extrákkal megpakolt kiadását is bezsákolhatja egy éttermi rendelés áráért, a GTA IV pedig már mekis ebéd árfekvésében mozog, és kiegészítőkkel együtt még ma is remek szórakozást nyújt.

A fenti lista csak a kedvenceinket tartalmazza, és a hír írásának napján érvényes euró árfolyammal számolt. A valódi árak eltérhetnek, és meglátogatjátok a vásár aloldalát, ott több akciót is találhattok.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)