Hirdetés

A legújabb akciós játékcsomag a női karakterek előtt tiszteleg

|

Olyan alkotásokat húzhatsz be így aprópénzért, mint A Plague Tale: Innocence.

Hirdetés

Tegnap olvashattátok a nőnap alkalmából korábban készített, és folyamatosan bővített válogatásunkat, amelyben a videojátékok legemlékezetesebb női főhősei közül gyűjtöttünk össze jónéhányat. Természetesen nemcsak mi készültünk ilyen összeállítással, hanem sokan mások is, például a Humble Bundle csapata is, akik új csomagjukkal a női karakterek előtt hajtanak fejet. 

A Humble Heroines nevezetű bundle olyan női főhőssel rendelkező alkotásokat vonultat fel, amelyekben az erő, a remény és az ellenállóképesség dominál, és köztük van a mi egyik választásunk, A Plague Tale: Innocence főszereplője, Amicia de Rune is. 

Hirdetés

A kollekció keretében már nagyjából 3600 forintért behúzhattok négy játékot és egy értékes kupont: A Plague Tale: Innocence mellett ez a csomag magába foglalja a Metal: Hellsingert, a Scars Above című sci-fi akció-kalandot és egy sci-fi shootert, a Chorust, valamint 60 százalékos kedvezményt biztosít A Plague Tale: Requiem árából, amely a hosszabb, nagyobb, szebb receptet követő folytatás.

Ha még egy kicsit hozzátesztek az összeghez, körülbelül 5400 forintért további három játékkal bővíthetitek a gyűjteményeteket: az Eastwarddal, ami egy a közeli jövőben játszódó, gyönyörű indie kaland; a LISA: Complete Editionnel, amiben egy posztapokaliptikus világban kutatunk az örökbefogadott lányunk után; a Wanted: Deaddel, a Ninja Gaiden alkotóinak slasher-shooterével. 

Vásárlásotokkal megint jótékonykodhattok is, ezúttal két nőket támogató szervezeten segíthettek: az egyik a Girsl Who Code, amely a lányok számítástechnikai képesítését tűzte ki céljául, a másik pedig a Girls Make Games Scholarship Fund, ami ugyanezt végzi, csak a játékfejlesztés terén. 

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)