Hirdetés

A legújabb pletykák szerint a Ubisoft+ is bekerülhet az Xbox Game Passbe

|

Ha igaznak bizonyulnak a híresztelések, akkor 2021-ben már a Ubisoft játékait is felesleges lesz megvenni Xboxra, hiszen elég lesz hozzájuk egy Game Pass előfizetés.

Hirdetés

Elsőre elég hajmeresztőnek hangzik az a pletyka, miszerint jövőre a Xbox Game Pass Ultimate előfizetés az eddigi jóságok mellett már a Ubisoft+ kínálatát is magában fogja foglalni. Korábban azonban az is hihetetlennek tűnt, hogy az EA Play bekerüljön a Game Passbe, aztán lássatok csodát, pontosan ez történt. 

A Ubisoft+ gyakorlatilag a francia kiadó saját előfizetéses rendszere, havi 15 dollárért cserébre hozzáférünk több mint 100 PC-s játékhoz, ebbe a listába pedig a legújabb címek is beletartoznak már megjelenésük napján. Nemrég az Xbox Worlds oldalán felbukkant egy bejegyzés a legizgalmasabb xboxos pletykákról, és itt eset szó többek között arról is, hogy a Ubisoft+-t esetleg integrálhatják a Game Passbe, ráadásul erre már jövőre sor kerülhet. 

Hirdetés

Fontos megjegyezni, hogy csak pletykáról van szó, hivatalos bejelentés még nem történt, tehát ajánlott helyén kezelni a dolgot. Az viszont teljesen egyértelmű, hogy a Microsoft videojátékos részlege masszívan a Game Passre építi saját jövőjét, így simán illene a képbe ez a húzás is.

Érdemes pár szót szenteli az említett bejegyzésben felsorolt további pletykáknak is, ugyanis ezek nem kevésbé izgalmasak. Szó esik arról, hogy az Inxile Entertainment egy AAA-kategóriás steampunk RPG-n dolgozik, ami az Xbox részleg második legköltségesebb játéka lesz a Halo után. Az Obsidian elvileg egyszerre hat játékot fejleszt, ennek fele pedig AAA RPG. Szó esik arról, hogy az Xbox megszerezte egy nagy, még be nem jelentett AAA cím kiadási jogát, a játék pedig elvileg 2021-ben érkezik, de egyelőre nem tudni, mi lehet az. Az Xcloud 2021-ben már a Samsung TV-ken és iOS-en is elérhetővé válhat.

Jövőre olyan exkluzív címekre számítanak, mint a Forza Horizon 5, a Starfield és Wolfenstein 3 (jegyezzük meg, ezek azért nagyon optimista becslések). Ismét előkerült az a korábban cáfolt pletyka, hogy a Microsoft teljesen kukázza az Xbox Live Gold rendszert, vagy simán beépítik azt a Game Passbe. A Bethesda/Zenimax saját címei 2021-től fogva Xbox-exkluzívok lesznek, kivéve az MMO-k - ez is elég merész lépésnek tűnik, meglátjuk. Végezetül két pletyka a Microsoft felvásárlási tendenciáját érinti: az egyik szerint 2021-ben meg fogják venni az egész Segát, a másik szerint pedig már megtörtént két újabb stúdió (egy nagyobb és egy kisebb) felvásárlása, egyelőre csak a bejelentéssel várnak. 

Kíváncsian várjuk, mindezekből mi valósul majd meg végül, és mi marad csak kósza híresztelés. 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)