Hirdetés

A legviccesebb Battlefield 3 bakik - videók a béta-korszakból

|

Ahogy véget ért a tesztelési időszak és közeledik a megjelenés, az ember felteszi a kérdést: ugye ilyen komikus hibák nem maradnak a végső változatban?

Hirdetés

 

Szeptember 29. és október 10. között milliók próbálták ki a Battlefield 3 béta multiplayer tesztjét, az eredmény pedig nem volt egyértelmű siker. Persze a DICE menedzsere igyekezett azonnal jelezni, hogy ez még csak teszt, köze nincs a végső változathoz, még sokat kozmetikázzák majd a játékot, a Mikulás igenis létezik, puttonyában minden jó, nem kell a hiszti.

Ezt persze elhisszük (mert még sosem hazudtak nekünk a játékok végső minőségét illetően), de a több millió tesztelő azért talált jó pár hibát, ezek közül következik most egy videós válogatás. Már csak azért is, mert itt a Battlefield 3 úgy fest, mintha a Mátrixot kegyetlenül berúgott parkolóőrök programozták volna - az ember valahogy nem érzi egészen valóságosnak. Jogos tehát a kérdés: ugye ilyenek nem maradnak majd a végső változatban? És vajon két hét elég lesz erre?

Akármennyire is várjuk a játékot, azért ezeken a videókon könnyeztünk pár percet...

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)