Hirdetés

A legviccesebb geek ruhák - gyerekeknek

|

Nem vagyok feltétlen híve annak, hogy a babákból bohócok csináljon az ember, de azért akadnak olyan gyerekruhák, amelyek akaratlanul is mosolyt csalnak arcunkra.

Hirdetés

Tehát a lehetőség adott: ha akad már már mini farmer, mini Armani ing, akkor bizony legyen mini geek ruha is, amelynek segítségével minden elmebajos szülő élő reklámtáblává varázsolhatja kicsiny gyermekét, így parádézva a többi szülő előtt.



Az Electrose oldalán összeszedték a legviccesebb geek darabokat, érdemes végignézni a kollekciók, akad egy-két olyan darab, amelyet még én is felvennék (nyilván borzalmas élmény lenne). Nektek melyik tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)