Hirdetés

A Lies of P új frissítése miatt könnyebb lesz legyűrni egyes bossokat és szörnyeket

|

A Neowiz csiszolt a játék egyensúlyán, kicsit gyorsabban haladhatunk majd.

Hirdetés

Szeptember 19-én érkezett meg PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re a Dark Soulsba oltott Pinokkióként jellemzett Lies of P, amely nemcsak különleges koncepciója miatt vált népszerűvé, hanem annak köszönhetően is, hogy már a megjelenés napján bekerült a Game Passba, így bárki felmérhette, hogy neki való-e a Neowiz Games akció-RPG-je. 

A fejlesztőcsapat ráadásul arról is gondoskodott, hogy érdemes legyen egynél többször is végigjátszani a Lies of P-t, mivel így érthetjük meg teljesen a sztorit, és a játék befejezése arról árulkodik, hogy a stúdiónak nagy tervei vannak még a soulslike Pinokkióval

Hirdetés

Előtte viszont még biztosítaniuk kell azt, hogy a Lies of P-vel ne legyenek gondok egyik platformon se. Ennek érdekében kiadták a legújabb, 1.2.0.0 verziószámú patchet, amely számos hibajavítás mellett változtatásokat eszközöl a játékmenetben is. A legfontosabb talán az, hogy csökkentették egyes ellenfelek HP-ját (a dimenzionális pillangóknál is meglépték ezt), meghosszabbították azt az időintervallumot, ami rendelkezésre áll a staggerelésre, megnövelték az Ergo- és Moonstone típusú tárgyak esésének esélyét, ugyanakkor Star Fragmentek ritkábban potyognak.

A bossok esetében is történt némi nerfelés: kevesebb lett a Fallen Archbishop Andreus, a King of Puppets 1. fázisának és a Simon Manus - Arm of God HP-ja, valamint kevesebbet sebez a Simon Manus - Awakened God. Történtek további apróbb változtatások is: a karakterszintet, P-Organt és Legion Armsot lehet resetelni a Gold Coin Tree-nél, minden egyes Capacity-re rakott ponttal több súlyt pakolhatunk már magunkra, könnyebbek lettek a Boss Ergóval megszerezhető amulettek, továbbá immáron Windows operációs rendszeren is támogatva vannak a DualShock 4 és DualSense kontrollerek. A javítások teljes listája ennél is hosszabb, a Steamen ránézhettek

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)