Hirdetés

A Lies of P vége egy soulslike meseuniverzumról árulkodik

|

Pinokkió kalandja talán csak valami újnak a kezdetét jelentik.

Hirdetés

A lenti sorokban a Lies of P stáblistás jelenetéről lesz szó. Magának, a játék központi történetének lényegét ez nem fogja ellőni, mivel az inkább csak potenciális, jövőbeli projektekre vonatkozik, de ettől még a spoiler az spoiler. Részletesen le fogjuk írni, hogy mi szerepel az adott átvezetőben, így innentől csak az lépjen tovább, akit ez nem zavar, vagy már végigjátszotta a soulslike kalandot.

A Pinokkió kalandjai által inspirált játék látszólag csak az első lépés egy gyerekmesék világán alapuló univerzum felépítése felé. A Lies of P ugyanis egy sokatmondó jelenettel ér véget: miután legördül a stáblista egy titokzatos figurát látunk egy vonaton telefonálni, aki egy bizonyos Dorothyt emleget.

Hirdetés

Ha az utalás nem lenne elég egyértelmű, akkor másodpercekkel később láthatunk egy alakot vörös körömcipőben, amit össze is csap háromszor.

A képlet meglehetősen egyértelmű: a következő játék az Óz, a csodák csodájából meríthet ihletet. A fejlesztők jó eséllyel a Lies of P fogadtatására várnak a hivatalos bejelentéssel, de nem lennénk meglepődve, ha hamarosan egy ismerős lánykát láthatnánk varázslatos teremtményekkel harcolni.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)