Hirdetés

A Lies of P-t érdemes lesz többször is végigjátszani a sztori megértéséhez

|

Néhány hét, és kezdhetjük a harcot az év legérdekesebb soulslike próbálkozásában. A játék rendezője szerint hosszú kalandra készülhetünk.

Hirdetés

A NEOWIZ soulsike játéka nem biztos, hogy játéktechnikai mérföldkő lesz, de a trailerei és a demó meggyőztek minket a hangulatáról. A karakter és világdizájn kimagaslóan erősnek tűnik, ami nagyon jó hír, pláne, ha hihetünk Choi Ji-won kijelentésének, és tényleg többször fogunk majd bejárni mindent.

A Lies of P rendezője ugyanis adott egy interjút a DualShockersnek, mely során kifejezetten az újrajátszhatóság volt a téma. A P nem csak hogy magas értéket képvisel ezen a téren, de ajánlott is lesz többször végigmenni a teljes kalandon.

Hirdetés

Choi Ji-won a következőket mesélte a befejezésekről és a végigjátszásról:

"Alapvetően három különböző befejezés van. Ugyanakkor mi javasoljuk, hogy játszátok végig a tényleges, utolsó utáni befejezésig."

Hasonló lesz a helyzet tehát, mint a NieR: Automatánál, ahol minden befejezést végig kellett járnunk a tényleges végkifejlettig? Erre már választ valószínűleg csak a megjelenés után fogunk kapni, ami szeptember 19-én lesz esedékes jelenlegi és előző generációs platformokra. A demó mindenesetre már elérhető és szabadon játszható.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)