Hirdetés

A Lost kellékei Magyarországon!

|

Tegnap kora este egy különleges sajtótájékoztatón jártunk.

Hirdetés

Az AXN televíziós csatorna jóvoltából Magyarországra is megérkezett az a vándorkiállítás, mely a Lost című méltán népszerű és epikus sorozat forgatásnál használt kellékeit hívatott bemutatni.


A szervezők egy különleges sajtótájékoztatóval készültek, ennek keretein belül az érdeklődő zsurnaliszták megtekinthették a Lost hat évadjának legjellemzőbb relikviáinak néhány darabját. Így például Sawyer (Josh Holloway) törött szemüvegét, vagy a Hugo „Hurley” Reyes (Jorge Garcia)által kitöltött lottószelvényt, mely minden konfliktusnak fő okozója volt a szériában.

Ha már maga a sorozat különös, minden egyediséget és extremitást felvonultatva próbálta megnyerni magának az arra fogékony célközönséget, nem lehet meglepő, hogy a VAM Design Center ad otthont a mindössze pár napig megtekinthető kiállításnak, ami nem mellesleg ingyen látogatható.

Az este 19.00 órás kezdés után nem sokkal az AXN magyar képviseletében Tamás Dorka konferálta fel az eseményt, majd a csatorna külhoni képviseletében nyilatkozott többek közt Lorna Heart, a kiállítás vezetője is.

Jelen voltak a Lost magyar szinkronhangjait kölcsönző színészek is, bár velük sajnos nem sikerült személyesen szót váltanunk. Viszont feltűnt Balázsi Gyula, John Locke (Terry O’Quinn) magyar „változata”, és láttuk Németh Krisztát is – Kate (Evangeline Lilly).

Érdekesség, hogy a kiállítás megrendezése veszélybe került a pár nappal ezelőtti vulkánkitörés végett keletkezett hamufelhő-hisztéria kapcsán, hiszen a kellékeket egy különrepülő – vélhetőleg nem az Oceanic Airlines 815-ös járata – szállította Magyarországra.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)