Hirdetés

A Lord of the Rings Online elmúlt öt éve

|

Bizony, már öt éve barangolhatunk szabadon Középföldén a Turbine MMORPG-jének köszönhetően.

Hirdetés

2007-ben jelent meg a Codemasters gondozásában az akkor még havidíjas előfizetést alkalmazó The Lord of the Rings Online, ami, mint az a nevéből is kikövetkeztethető, J.R.R Tolkien legendás művének, a Gyűrűk Urának MMORPG műfajú játékváltozata.

Az elmúlt öt évben számos változás következett be, az egyik legjelentősebb a 2010 végi free-to-play modellre való átállás volt, mellyel a kiadó állítólag megtriplázta bevételeit (a mikrotranzakciós lehetőségeknek köszönhetően). Napjainkban is rengetegen játszanak vele, a Turbine-nak pedig van oka az ünneplésre, mert nem sok MMO mondhatja el magáról, hogy ilyen szép kort ilyen sikerekkel élt meg. Az alábbi videó az elmúlt éveket foglalja össze, hogy mennyit változott az alap LOTRO napjainkig. Az ünneplés keretében egyébként minden mob leöléséért dupla XP jár, de ha ez nem lenne elég, holnap éjfélig lehet részt venni a GameFront sorsolásában, ahol olyan értékes nyeremények találnak gazdára, mint az örökös előfizetés, a Mithril Edition dobozos kiadása, illetve 5000 Turbine pont, amit a LOTRO-ban lehet elkölteni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)