Hirdetés

A Mafia: Definitive Edition rendőrei nem lesznek olyan szigorúak

|

Persze csak akkor, ha mi is úgy akarjuk. A Mafia remake lehetőséget ad, hogy finomhangoljuk a zsaruk viselkedését.

Hirdetés

A Mafiát sok egyéb mellett az is különlegessé tette, hogy a rendőrök minden apróság miatt képesek voltak büntetni: ha áthajtottunk a piroson vagy másképp nem tartottuk be a KRESZ szabályait, máris villogni kezdtek a lámpák, és felelnünk kellett azért, hogy nem vagyunk Lost Heaven maradéktalanul szabálykövető polgárai.

Hirdetés

A Hangar 13 ezt is megtartja a Mafia: Definitive Editionre, mert tudja, hogy a rajongóknak fontos, azonban a beállítások segítségével kevésbé érzékennyé tehetjük a zsarukat. Egy interjúból az is kiderült, hogy két különböző vezetési mód közül választhatunk majd, annak megfelelően, hogy mennyire vágyunk valósághű élményre. Azért, hogy élvezetesebb legyen a vezetés, kiszélesítik az utakat, és kiveszik a 90 fokos kanyarok nagy részét.

Nagyon reméljük, hogy a Hangar 13-nak is olyan fontos, hogy a Mafia remake jó legyen, mint a rajongóknak, és nem követik el azokat a hibákat, amiket a Mafia III-nál vagy a Mafia II: Definitive Editionnél.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)