Hirdetés

A Marvel-féle Max Payne 3 képregény "heteken belül" érkezik

|

A Rockstar bejelentette, hogy három részes képregénysorozatot ad ki még a Max Payne 3-hez kapcsolódóan.

Hirdetés

Nem is akárkit kértek fel arra, hogy segítsen az elkészítésben: a Rockstar Games a Marvel Custom Solutions-szel kötött együttműködési megállapodást, de más neves, tapasztalt személyeket is bevontak.

Izgatottan várjuk már a Max Payne 3 megjelenését, a Rockstar pedig nem hagyja, hogy lelkesedésünk lankadjon, az elkövetkezendő hetekben ugyanis kiadja háromrészes képregénysorozatát, ami a játék főszereplőjéhez, magához Max-hez fog kapcsolódni. A történetet Dan Houser és a Remedy-nél tevékenykedő Sam Lake írja, a borítót Greg Hornnak és Fernando Blanconak köszönhetjük. A sztori Max zűrös múltját kívánja bemutatni, aozkat a történéseket, amit az első két rész előtt és azok során megélt illetve azokat, amik elvezettek a harmadik rész eseményeihez. A legjobb az egészben, hogy teljesen ingyenesen lesz letölthető a Rockstar Newswire-ről, a hivatalos honlapról és más, képregények forgalmazására szakosodott website-okról, de limitált példányszámban hozzájuthatunk nyomtatott verziókhoz is (feltételezhetően némi pénzmagért cserébe).

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)