Hirdetés

A Marvel's Avengers Ms. Marvelje megépítette azt a szuperhős szentélyt, amit mind akarunk

|

Kamala Khan mind a képregényekben, mind a játékban hatalmas rajongója a hősöknek, és ezt a Marvel's Avengers fejlesztői nem is hagyták figyelmen kívül.

Hirdetés

A Marvel's Avengers kicsit megcsúszott az eredeti tervekhez képest, de a fejlesztés tovább pörög. A játék hivatalos Twittere pár új képpel és egy kisvideóval adott életjelet magáról, most Ms. Marvel Bosszúállók (és természetesen Captain Marvel) merch-csel megtömött szobáját mutatják be. Egy kicsit most mind szeretnénk Kamala Khanok lenni.

Hirdetés

Kamala mindig is körülrajongta a világ megmentőit, és ez nem változott azután sem, hogy ő maga megkapta a szuperképességeit. A csapat széthullása után sem mondott le kedvenc hőseiről és igyekszik majd a gyakorlatba ültetni azokat a leckéket, amiket tőlük tanult.

A Marvel's Avengers 2020. szeptember 4-én érkezik PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)