Hirdetés

A Marvel's Avengers PS-exkluzív Spider-Man DLC-jét alaposan megtömik tartalommal

|

Régóta várunk Pókemberre, de a fejlesztők szerint megéri a várakozás.

Hirdetés

Eredetileg 2021 elején kellett volna megjelennie a Marvel's Avengers Spider-Man DLC-jének, Pókember játékbéli debütálására azonban a mai napig hiába várnak a PlayStation tulajdonosok. Azért csak ők, mert Pókfej PS-exkluzív hősként fog csak bekerülni a játékba, a többi platformon sajnos le kell mondanunk róla.

Nemrég Dan Matlack, a Crystal Dynamics egyik producere mesélt a Spider-Man DLC-ről, a Marvel's Avengers hivatalos Discord szerverén feltett kérdésekre adott válaszaiból pedig az derült ki, a csapat egyáltalán nem fogja félvállról venni Pókembert.

Hirdetés

Matlack úgy fogalmazott, hogy Pókember egy teljes játékbéli "eseményt" kap, így nem spórolnak ki semmit, ami ezzel jár, saját történettel és persze átvezetőkkel érkezik majd meg a barátságos és közkedvelt hálószövő a játékba.

Később szóba került az is, hogy a Marvel's Avengers első raidjében nem mással, mint a War for Wakanda kiegészítőben bemutatott főgonosszal, Klaw-val kell majd megküzdenünk. 

Azt sajnos továbbra sem tudjuk, hogy egészen pontosan mikor jelenhet meg a Spider-Man DLC, de elvileg még idén, 2021-ben élesíteni szeretnék azt a fejlesztők.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)