Hirdetés

A Marvel's Guardians of the Galaxy írójával erősített a BioWare

|

A szakember 15 év után távozik az Eidostól, hogy új projektekkel foglalkozhasson.

Hirdetés

Mary DeMarle neve valószínűleg a játékosok nagyjának nem mond semmit, viszont egy díjnyertes íróról van szó, aki olyan videojátékokban kamatoztatta a tehetségét, mint a Homeworld 2, a Deus Ex: Human Revolution és Deus Ex: Mankind Divided, valamint a Marvel's Guardians of the Galaxy. DeMarle a Ubisoftnál kezdte a szakmát (a Myst 3-mal), majd az Eidoshoz csatlakozott, és egészen mostanáig a vállalat kötelékében is maradt, ám ismételten elérkezett számára a váltás ideje. 

Mary DeMarle ugyanis az Electronic Artshoz, azon belül is a BioWare-hez csatlakozott Senior Narrative Director pozícióban, azaz ő fog felelni a csapat következő játékának narratívájáért - ezt a LinkedInen keresztül jelentette be.

Hirdetés

DeMarle közel 15 évet töltött az Eidosnál, mielőtt a BioWare-hez került, és bár egyelőre nem tudni, hogy min fog dolgozni a szakember (feltehetően az új Mass Effecten vagy a Dragon Age-en), de az említett játékok írásának minőségét tekintve jól járt vele a stúdió és a játékosok is. 

DeMarle 2012-ben a Deus Ex: Homan Revolutionért elnyerte a legjobb írásnak járó Canadian Videogame Awardot, 2021-ben pedig a The Game Awardsról vihette haza a legkiválóbb narratívának járó szobrot a Marvel's Guardians of the Galaxy-n végzett munkájáért. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)