Hirdetés

A Marvel's Spider-Man: Miles Morales nem folytatás, de nem is spin-off

|

Tisztázta a Sony, hogy pontosan melyik kategóriába illeszkedik a PS5-exkluzív játék.

Hirdetés

Számomra a tegnapi bemutató egyik meglepetését a nyitócímként beharangozott Marvel's Spider-Man: Miles Morales felbukkanása okozta, mert elég kevés idő telt el az első rész megjelenése óta ahhoz, hogy máris egy teljes értékű folytatással rukkoljon elő az Insomniac Games úgy, hogy közben még tető alá hozza a Ratchet & Clanck: Rift Apartot is.

Hirdetés

Minden bizonnyal másban is megfogalmazódtak az enyémhez hasonló kételyek, emiatt Simon Rutter, a Sony európai részlegének ügyvezető alelnöke a The Telegraph brit napilapnak nyilatkozva igyekezett tisztázni a kérdést.

"Úgy vélem, nevezhetjük kiegészítőnek, és az előző játék feljavított változatának. Jelentős mennyiségű tartalommal bír, amely Miles Moraleshez kapcsolódok - voltaképp ez a kiegészítő része - a játékon belül pedig felfedezhetőek a motoron és játékon végrehajtott fejlesztések is, amelyek értelemszerűen kihasználják a PlayStation 5 előnyeit."

Magyarán a Marvel's Spider-Man: Miles Morales a 2018-s PS4-es játék felturbózott kiadása, amit még megfejeltek egy - remélhetőleg tartalmas és szórakoztató - kiegészítővel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)