Hirdetés

A Marvel's Spider-Man Remasteredben megújultan tértek vissza az eredeti játék legrémisztőbb NPC-i

|

A PS5-re érkező változatban is érdemes ellátogatniuk a New York körül cirkáló hajókra azoknak, akik szeretnének easter eggekre vadászni.

Hirdetés

Noha a Marvel's Spider-Man a PlayStation 4 egyik legszebb játéka volt, azért a szemfüles játékosok belefuthattak néhány kimondottan mulatságos grafikai megoldásba. Az egyik ilyen volt, amikor valakinek sikerült Peter Parkerrel feljutnia a Manhattan partjaihoz közel ringatózó vitorlások valamelyikére, melyen brutálisan kidolgozatlan NPC-ket találhatott.

A torz külsejű karakterek természetesen mémmé váltak a játék rajongóinak körében, és a stúdió ezért a PS5-re érkező Remasteredben is megemlékezett róluk.

Hirdetés

Több mint valószínű, hogy az Insomniac fejlesztői sose szerették volna, ha a játékosok a hajók fedélzetére tévednek, ahol a rettentően elnagyolt textúrájú, és rendkívül kevés poligonból felépült karakterekkel találkoznak. Hasonlókat legutóbb a 2000-es évek elején láthattunk, amikor a 3D technológiák még gyerekcipőben jártak. Ha valakinek esetleg nincs meg ez a kis hiba, akkor ebben a videóban részletesen megcsodálhatja:

A fejlesztők a jelek szerint úgy gondolták, ha már lúd, legyen kövér, ezért ahelyett, hogy kijavították volna az NPC-k textúráit, azokra egy kedves kis üzenetet ragasztottak egy cetlin, mely azt írja: "Hiányoztunk?"

Akik megtalálták a kis easter egget, arról számoltak be, hogy a fejlődött fényeknek és javított grafikának hála még pocsékabbul festenek az ocsmány karakterek, de egy ponton túl ez talán már mindegy is.

Ti találtatok még egyéb kikacsintásokat a Marvel's Spider-Man Remasteredben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)