Hirdetés

A Marvel's Spider-Man 2 és a Wolverine mellett még egy játékon dolgozhat az Insomniac Games

|

Vajon mi lehet az Insomniac Games következő játéka a Marvel's Wolverine után?

Hirdetés

Az Insomniac Games csapatától egyáltalán nem idegen a párhuzamos fejlesztés, hiszen 2018-ban készültek el az első Marvel's Spider-Mannel, egy évvel később jött VR-ra a Stormland, 2020-ban a Marvel's Spider-Man: Miles Morales, '21-ben pedig a Ratchet & Clank: Rift Apart.

Jelenleg az október 20-án megjelenő Spider-Man 2 érkezését várjuk nagyon, de fél szemmel már a következő nagy dobásra, a Marvel's Wolverine-re figyelünk. Könnyen lehet azonban, hogy más is készül még ezeken felül a stúdiónál.

Elkezdett ugyanis Twitteren pörögni egy még 2022-ben rögzített videó, melyben az Insomniacnál project director pozícióban dolgozó Erin Eberhardt egy még be nem jelentett játékról beszélt - illetve egészen konkrétan elmondta, még nem beszélhet róla.

Hirdetés

Nyilván sokakban felmerült, hogy ez esetleg a Wolverine lehet, de azt már 2021-ben hivatalosan bejelentette a csapat, így több mint valószínű, hogy nem egy még le nem leplezett játékként hivatkozna rá Eberhardt a Full Sail University 2022-es szemináriumában. 

Még a legoptimistább becslések szerint is 2024 ősze előtt nem érdemes a Wolverine-re számítani (így is elég durva lenne két AAA-játékot leszállítani nagyjából egy éven belül), a még be nem jelentette új játék pedig csak ezt követően érkezhet meg. Az Insomniac Games eddig is masszív munkatempót diktált, de teljesen bizonyos, hogy miután 2019-ben felvásárolta őket a PlayStation Studios, még jobban rákapcsolhattak a gyártásra egy betonbiztos anyagi háttérrel a csapat mögött.

A kérdés már csak az: mi készülhet még náluk? Egy újabb Ratchet & Clank? Netán még egy Marvel-játék? Ti minek örülnétek?

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)