Hirdetés

A Marvel's Spider-Man 2 rendezője sejtelmesen beszélt Daredevilről - ő is benne lehet a folytatásban?

|

A szemfüles játékosoknak feltűnhetett, hogy Matt Murdock irodája eltűnt a Marvel's Spider-Man 2-ben. Bryan Intihar elmondása szerint pedig ennek bizony oka van.

Hirdetés

Peter Parker és Miles Morales az Insomniac Games játékaiban egy szuperhősökkel teli világban é. A Marvel's Spider-Man széria ezt sosem rejtegette, hiszen már az első részben is belefuthattunk a Bosszúállók tornyába, a Sanctum Sanctorumba vagy Matt Murdock, azaz Daredevil irodájába.

Míg maga a város, New York nagyja érintetlenül került át a Marvel's Spider-Man 2-be, volt egy hiányzó eleme, ami kérdéseket vetett fel a rajongótáborban. Daredevil munkahelye ugyanis eltűnt a folytatásból. Egészen pontosan az a helyzet, hogy az épület a helyén van, a falon lévő tábláról viszont lekerült a szöveg, ami korábban jelezte, itt egy ügyvédi iroda található.

Hirdetés

Míg sokan ezt simán fejlesztői hiányosságként könyvelték el, Bryan Intihar, a játék kreatív vezetője elmondta, hogy nem erről van szó. Amikor az amerikai IGN újságírója Matt irodájáról kérdezősködött, Intihar annyit árult el, hogy az épület hiányának bizony oka van. Valamikor a későbbiekben meg fogjuk tudni, hogy mi történt, de egyelőre várnunk kell. Egészen pontosan így fogalmazott:

"Ez egy nagyon jó kérdés. Figyeljetek majd! Mindenesetre ez szép találat."

A legegyszerűbb tippünk az, hogy egy Daredevilt is felvonultató DLC érkezhet. A Marvel's Spider-Man eddig elkerülte a többi szuperhős szerepeltetését, de Matt Murdock és Peter Parker párosa egy ikonikus része a képregényeknek, így nem lennénk meglepődve, ha a jövőben kapnánk velük egy közös kalandot.

Korábban egyébként részletesen írtunk arról, szerintünk milyen irányt vehet az esetleges harmadik rész, és milyen DLC-kre számítunk már most.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)