Hirdetés

A Marvel's Wolverine mindenkit felcsigázott, de még le kell hűteni magunkat

|

A tegnapi PlayStation Showcase alatt egy újabb Marveles Insomniac játékról hullott le a lepel, erre azonban sokat kell még várnunk.

Hirdetés

Nem sajnálta a lőport a Sony a tegnapi PlayStation Showcase alatt, rengeteg új gameplay videót kaptunk, és a játékbejelentések terén sem fukarkodtak. Megtudtuk például, hogy tényleg Ragnarok lesz az új God of War, gameplayt is láttunk, de még számtalan más érdekesség is történt, amiért érdemes volt este fennmaradni.

Örülhetnek a Marvel-fanok is, hiszen a Sony alaposan odatette magát ezen a téren, volt Marvel's Guardians of the Galaxy, Marvel's Spider-man 2 és ugyan alig hittünk a szemünknek - Kaci teljesen önkívületi állapotba került - az Insomniac egy Wolverine játékon is dolgozik.

Hirdetés

A tegnapi rövid kedvcsinálóból már kiderült, hogy valószínűleg korai szakaszában jár a fejlesztés, hiszen kvázi semmit nem mutattak a játékból, amit később a PlayStatiton blogon Ryan Schneider, az Insomniac Games brand menedzsere is megerősített:

"A Pókember játékaink szellemében a célünk nem csak az, hogy megőrizzünk mindent, amitől a Rozsomák annyira népszerű, azt is szeretnénk, hogy a játék friss élményt nyújtson és tükrözze az Insomniac-ra jellemző mentalitást. Annak ellenére, hogy a Marvel's Wolverine fejlesztése még nagyon korai szakaszban jár, azok alapján amit én láttam a narratívából és a csúcsra pörgetett gameplayből, elmondhatom, a csapat egy egészen különleges dolgot készít."

Rozsomák 2009 óta nem kapott saját játékot, az Insomniac azonban tökéletes választásnak tűnik ahhoz, hogy visszahozzák a karaktert a virtuális térbe. A Marvel's Wolverine-t az a Brian Horton és Cameron Christian rendezi, akik a Miles Morales-re fókuszáló játékért feleltek, ami egy újabb pozitív információ a projekttel kapcsolatban. Már csak abban reménykedünk, hogy ez is kellően véres móka lesz...

A tegnapi bejelentés során megtudtuk, hogy a Marvel's Spider-Man 2 valamikor 2023-ban jelenik meg, Schneider interjúja alapján pedig arra számíthatunk, hogy Rozsomákra talán még tovább kell majd várnunk. Nektek bejönnek az Insomniac Marveles kalandok? Kit látnátok szívesen tőlük egy új játék főhőseként?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)