Hirdetés

A másik Pókemberrel is összefuthatunk majd a Marvel's Spider-Man 2-ben

|

Peter Parker és Miles Morales akár egyesíthetik is az erőiket az új játékban.

Hirdetés

Idén szorosan kell kapaszkodunk a szabadidőnk minden egyes percébe, ha tartani akarjuk a játékipar által diktált tempót, hiszen sorban bombáznak minket a remek címek a The Legend of Zelda: Tears of the Kingdomtól a Diablo IV-en át a Baldur's Gate III-ig, és még csak most indult be az őszi szezon a nemrég megjelent Starfielddel.

Az előttünk álló hónapok egyik legígéretesebb tétele az Insomniac Games műhelyében megszületett Marvel's Spider-Man 2, amely októberben köszön be PlayStation 5-re, most pedig megtudhattunk róla egy izgalmas részletet.

Hirdetés

A Gamertag Radio nemrég az Insomniac animációs rendezőivel, Bobby Coddingtonnel és James Hammel készített interjút, amelyből kiderült, hogy a Spider-Man 2-ben nemcsak instant válthatunk a Pókember-szerelést magára öltő Peter Parker és Miles Morales karaktere között, hanem spontán össze is futhatunk a másik Pókemberrel New York utcáin.

"Vannak olyan alkalmak, amikor végigsuhansz a városon, és néha láthatod a másik Pókembert, amint aktívan csinál valamit, vagy éppen megállít egy bűntényt."

- árulta el Ham, aki szerint az ilyen találkozások alkalmával akár be is segíthetünk majd a másik Pókinak, vagy éppenséggel fordítva is megtörténhet, hogy a mi harcunk közepén bukkan fel a kosztümös erősítés. Remek élménynek tartja, hogy ezúttal váltogathatunk Parker és Morales között, és még azt is hozzátette, hogy jó lenne, ha az egymásra mutató Pókember mémet is eljátszhatnánk velük a találkozások alkalmával.

A Marvel's Spider-Man 2 október 20-án rajtol, az elmúlt napokban pedig egy új gonoszt is lelepleztek hozzá, valamint az is kiderült, hogy összesen 66 ruhát húzhatunk magunkra, amelyeket három grafikai módban csodálhatunk majd meg.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)