Hirdetés

A Medal of Honor multija nem egy Bad Company 2 klón

|

Tévedést azt feltételezni, hogy a Medal of Honor multija egy az egyben a Bad Company 2-ből lesz átemelve

Hirdetés

A munkamegosztás találmánya anno jótékonyan hatott a korai társadalmak megszületésére, a pénz fejlődésére, a magántulajdon kialakulására, napjainkban pedig akár a Medal of Honor példáját is hozhatnánk erre.

Habár a játék múltijáért a DICE és az ő Frostbite motorja felel, ez nem jelenti azt, hogy lopva átemelnék ide a nemrég megjelent Bad Company 2 megoldásait. Mondta ezt Gordon Van Dyke producer, főmufti. „Nem, egyáltalán nem! Az emberek ne is számítsanak egy Bad Company 2 klónra a Medal of Honor multijában."-mondta. Attól, hogy hat hónap sem telik el két DICE termék megjelenése között, még nem kell egyből a másolásra gondolni. „Ha egy évben látsz egy akciófilmet, akkor egy másik akciófilmre nem fogod azt mondani, hogy én azt már meg sem nézem. Sőt, ha ugyan az a rendező, még lehet, hogy jobban érdekel." -tette hozzá. Dyke lelkiismerete nyugodt, szerinte a Medal of Honor egy teljesen más játék, mint a Bad Company 2. Sőt, még annak is örül, hogy így az eddigiektől különböző multit készíthetnek. Nem kell hát félni a hasonlóságoktól.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)