Hirdetés

A mémgyártók célkeresztjébe került a Rockstar a GTA trilógia miatt

|

Egy újabb (vagyis rögtön három) ok, hogy miért nem szabad előrendelni a gyanús játékokat.

Hirdetés

Az internet egyik csodás ajándéka, hogy a szellemes felhasználók a legkevesebb erőbefektetéssel is vicces képekkel tudják vizualizálni, hogy mit gondolnak egy témával, játékkal, zenével vagy bármi mással kapcsolatban. Tökéletes módja a mémkészítés a gúnyolódásnak is, ami akkor esik a legjobban, ha egy pénzéhesnek tűnő óriáscéget lehet célba venni a képekkel.

Így járt most a Rockstar Games is, amely az elmúlt időszakban számos alkalommal rúgott bele a közösségbe, hogy aztán kiadja a GTA trilógia finoman szólva is gyengére sikeredett felújított verzióját.

Hirdetés

Rockstar: Megbabonázott a pénz, a hatalom

A Rockstar Games közelmúltbéli viselkedése alapján nem csoda, hogyha sokunknak Big Smoke utolsó szavai jutnak eszünkbe, a cég ugyanis a Red Dead Redemption 2 kivételével az elmúlt években inkább a "lehető legkevesebb erőbefektetés, lehető legtöbb pénz" elvre állt át. Nem örülünk.

A trilógia új fogalma

Kétségtelen, hogy a GTA V a sorozat eddigi legteljesebb darabja és a legjobb címért is komoly versenyben van. A 2013-ban megjelent kalandot a Rockstar azóta is folyamatosan frissíti és bár még mindig rengetegen játszanak vele, nem bánnánk ha lassan érkezne az új Grand Theft Auto epizód, ám erről vagy nem kapunk hírt, vagy csak nagyon vészjóslóakat.

dEfInItIvE eDiTiOn

Ehhez inkább nem is szeretnénk semmit hozzáfűzni. Attól még nem lesz jó valami, hogy nagyobb felbontásra van csavarva. Még ránézni is fáj ezekre a képekre:

Köszi, az óceán már nem szomjas

Paca alaposan körbejárta a GTA trilógia minden egyes darabját és ugyan kiemelte a kellemes részleteket is, nem mehetett el szó nélkül amellett, hogy a játékok számtalan technikai problémával küszködnek, amiket a fejlesztéssel megbízott Grove Street Games csak nagyon sok erőbedobással javíthat majd ki.

Az esővel amúgy is sok baj van az "új" játékokban, időnként ugyanis konkrétan nem lehet miatta látni, hogy mi történik a képernyőn, így az már csak a jéghegy csúcsa, hogy az óceán felett egyszerűen nem esik az eső, az minden bizonnyal már nem szorul utánpótlásra.

Szemét

A felújított verziók tulajdonosait szinte egészen biztosan megkérdezték az ismerőseik, hogy tényleg annyira rosszak-e a frissen kiadott részek, mint ahogy azt oly sokfelől hallani lehet. Erre csak egy hiba által szült tuktukkal szeretnénk válaszolni:

Az őszi/téli szezon győztese: Peppa Pig

Nem sikerült túl jól az év vége az AAA játékoknak. Sem a Call of Duty: Vanguard, sem a GTA trilógia, sem pedig a Battlefield 2042-től miatt nem estünk ámulatba. Úgy tűnik azonban, hogy mi döntöttünk rosszul, ugyanis nem a legjobb játékokat választottuk ki tesztelésre. Peppa Pig váratlan befutóként mind a három nagy versenyzőt maga mögé utasította, innen is gratulálunk!

"Remember, no pre-orders!"

Kicsit másképp hangzott a felszólítás a Modern Warfare 2 rendkívül nagy visszhangot kiváltó kampányküldetésében, egy azonban biztos: szuper mém alapanyagot szült az Infinity Ward klasszikusa. Az előrendelések veszélyességére egyre bővülő lista hívja fel a játékosok figyelmét, a felsorolás pedig most hirtelen két címmel is gazdagodott:

Reméljük, hogy a Rockstar Games tanult a trilógia rajtjából és végre elindul vissza a helyes ösvényre. Kezdésnek például jó lenne valamilyen pozitívumot hallani a GTA 6-tal kapcsolatban és mondjuk a modder közösségről is leszállhatna végre. Ha ezek megvannak, adunk további tippeket.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)