Hirdetés

A Microsoft elkésett a tabletpiacról?

|

A Microsoft első számú embere, Steve Ballmer kifejtette véleményét a Microsoft haladásáról és a tabletpiacon betöltött szerepéről.

Hirdetés

Steve Ballmer, a Microsoft ügyvezetője a cég részvényesei előtt próbálta magyarázni a redmondiak bizonyítványát, amelyben kitért a Windows 8 és a Surface remek startjára, azonban elismerte azt is, hogy korábban kellett volna belépniük a tabletpiacra és ezáltal lehetséges, hogy némileg már el is késtek. 450 részvényes előtt nem könnyű az ember fiának magyarázkodnia, de Ballmer nagyszerűen kivágta magát a helyzetből, s hogy mindezt hogyan sikerült kiviteleznie, azt elolvashatjátok a PC World ide kapcsolódó cikkében.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)