Hirdetés

A Microsoft megnyirbálja az Xbox Game Pass próbaidőszakát

|

Korábban 1 hónapig lehetett 300 forintért belekóstolni a szolgáltatásba, ez megváltozik.

Hirdetés

Bár Xbox konzol kevesebb fogy, mint azt a Microsoft szeretné, az Xbox Game Pass megállíthatatlanul pörög, így nem meglepő, hogy a vállalat igyekszik finomhangolni a szolgáltatást. Az első lépés az volt, hogy megszüntette a sokszor kínos ajándékjátékokat kínáló Xbox Live Goldot és létrehozta az eddigi legkedvezőbb árú csomagot, az Xbox Game Pass Core-t helyette, amely mindösszesen 2500 forintért cserébe multit és válogatott játékkollekciót kínál az előfizetőknek. 

Emellett kivezették a családi csomagot, valamint visszahozták azt a lehetőséget, hogy 300 forintért cserébe egy hónapon keresztül élvezhetjük a Game Pass felhozatalát. Most ezen is alakítanak kicsit.

Hirdetés

Először a Kotaku egyik munkatársa, Ethan Gach szúrta ki és jelentette Twitteren/X-en, hogy a Microsoft megváltoztatta az ajánlat feltételeit, és csökkentette a kedvezményes próbaidőszak hosszát: az eddigi 1 hónap helyett már csak 14 napon keresztül próbálgathatjuk az Xbox Game Passt. Ez azóta felbukkant már a magyar Xbox honlapon is, így a változtatás nálunk is érvényessé vált: az első 14 nap 300 forintba kerül, azután pedig 4790 forint az Ultimate, 3000 forint a PC-s előfizetés havonta.

Augusztus első felében egyébként olyan játékokkal bővül a Game Pass játékfelhozatala, mint a Celeste, a Limbo és az Everspace 2, szeptember 6-án pedig jön a Starfield (ráadásul augusztus 15-ig még játszható benne a Death Stranding, a Midnight Fight Express és a Total War: Warhammer III is). 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)