Hirdetés

A Microsoftnak nem okoz gondot a gazdasági válság

|

A Microsoft szerint, a nehéz gazdasági helyzet miatt, ideális karácsonyi ajándék lehet egy olcsó Xbox 360.

Hirdetés

Az állításukat alátámasztandó elkészíttettek egy statisztikát is, ami - micsoda meglepetés - totálisan alátámasztja a Microsoft marketingesei állítását. A hangzatos "Xbox 360 Holiday Entertainment Survey 2008"eredményei szerint az emberek idén nagyrészt otthon ülnek majd, mivel nincs pénzük telelni menni. A megkérdezettek 20 százaléka például úgy nyilatkozott, hogy az ünnepek alatt max a TV előtt fognak üldögélni, 64 százalékuk viszont többet játszana olyan videójátékokkal, amelyeknek van többjátékos része, ezáltal az egész család együtt szórakozhat.A statisztika szerint pedig a tesztalanyok 86 százaléka reménykedik abban, hogy az ajándékok között lesz legalább egy videójáték. Szép és jó, az ilyen statisztika, azonban akad két aprócska probléma. Az egyik, hogy ez a tudomány az, ami képes arra, hogy kimutassa: egy hét székrekedést követő egy hét hasmenés után, az emésztésünk teljesen rendben van. A másik, ami inkább fájhat a Microsoftnak, hogy a kérdés alapvetően szólt a videójátékokról, és nem kizárólag Microsoft termékekkel foglalkozott, így az eredményt legalábbis óvatosan kell kezelni. Tény viszont, hogy a szakértők szerint idén általánosságban kevesebbet szándékoznak költeni a családok ajándékokra, így a Microsoft olcsó Xbox konzolja sokak számára vonzó lehet. Az már más kérdés, hogy hasonló statisztikai műveletekkel már szinte minden kiadó kimutatta, hogy a gazdasági válság nekik tulajdonképpen jó....

Így kell karácsonyozni a Microsoft szerint
xboxkaracsony.png

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)