Hirdetés

A Minecraft atyja álmai Kickstarter programjáról beszélt

|

Markus "Notch" Persson a BAFTA díjátadón beszélt a Kickstarter mozgalomról.

Hirdetés

Mint korábban megírtuk Notch úr - megérdemelten - elnyerte az idei BAFTA különdíját. Miután átvette a díjat, az IGN munkatársai kapták mikrofonvégre, akiknek a  Kickstarter mozgalomról, és arról a játékról beszélt, melynek a folytatását maga is szívesen látná.

"Azt hiszem, a Kickstarter egy zseniális dolog, hiszen segítségével egy halom jó játék kerülhet piacra. Kicsit aggódtam, hogy egyesek csak átverésre fogják használni, de kiderült, hogy megbízható emberek állnak a projektek mögött."

Amikor megkérdezték tőle, hogy nem aggódik-e esetleg a Kickstarter játékok minősége miatt, így válaszolt: "Tim tisztességesen készíti a játékát, ami egy jó játék lesz, azt hiszem."

Arra a kérdésre, hogy mi lenne álmai Kickstarter játéka, az volt a válasza, hogy "Jó lenne egy harmadik Monkey Island, az eredeti alkotótól." A Monkey Island és a Monkey Island 2: LeChuck's Revenge Ron Gilbert nevéhez fűződik, aki a harmadik rész előtt elhagyta a sorozatot, így a The Curse of Monkey Island Jonathan Ackley és Larry Ahern munkáját dicséri. Ron Gilbert jelenleg a Double Fine Productions  csapatát erősíti, Tim Schafer oldalán.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)