Hirdetés

A Minecraft Dungeons már a héten új területre utaztat minket

|

A Minecraft Dungeons kalandorai hamarosan indulhatnak a dzsungelbe új szörnyeket ölni, és új zsákmányt keresni.

Hirdetés

A Minecraft Dungeons ugyan nem újította meg az ARPG műfajt, egy kellemes, belépőszintű élményt ad, ami abszolút vállalható kalandozást kínál jó néhány órára. Tartalom tekintetében van még mit fejlődni, de a fejlesztők dolgoznak is ezen, például a hamarosan megjelenő első DLC-vel, a Jungle Awakens-szel.

Hirdetés

A fejlesztők elmondása szerint a dzsungelben új szörnyek várnak ránk, akiknek megölésével új páncélokhoz, fegyverekhez és artifactekhez férhetünk hozzá. A Jungle Awakens mellett egy ingyenes frissítés is érkezik, amiben benne lesz a Lost Temple dungeon új tárgyakkal és egyensúlybeli változtatásokkal.

A Jungle Awakens megjelenése július 1-ére esedékes. A Hero Edition tulajdonosok automatikusan megkapják, míg a többieknek be kell majd szerezniük a Hero Passt, ha hozzá akarnak férni az új tartalmakhoz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)