Hirdetés

A Modern Warfare 2 és a Family Guy

|

Egy újabb vicces játékjelenet a legújabb Family Guy részben.

Hirdetés

Aki az amerikai vetítéseken követi figyelemmel a Family Guy történéseit és nem várja meg a hazai szinkront, az egy számunkra, játékosok számára is mókás jelenetet pillanthatott meg a legutóbbi részben.

Peter épp nagyban „tolja" Xbox360-on a Modern Warfare 2-t, amikor egy FourZeroTwo nevű ürge mesterlövésszel leszedi és a szemére veti tehetségének hiányát. Respawn után pedig guggolás helyett véletlenül a gránát lesz eldobva, így megölve néhány csapattársat. A helyzet persze önmagában is vicces, de ha tudjuk, hogy FourZeroTwo valójában az Infinity Ward közösségért felelÅ‘sének, Robert Bowlingnak a beceneve és Twitter elérhetÅ‘sége, akkor már érdekes is. Tényleg jobb ilyenekrÅ‘l hallani, mint az állandó pereskedésrÅ‘l. Az ezelÅ‘tti Family Guy játékpoént itt találjátok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)