Hirdetés

A Monopoly esete a pörgőrúgással

|

A Capcom összeakasztotta a bajszát a Monopoly cilinderes öregurával.

Hirdetés

Szeretem a Monopoly-t, félreértés ne essék. Ez azonban nem változtat a tényen, hogy ha az ember belekezd egy játszmába a haverokkal, akkor jobb ha készül hálózsákkal, váltóruhával és élelemmel. Nagyon jó és ötletes játék, de időigényes. De mi van akkor, ha a monoton játékmenetet keverjük egy ikonikus játékkal? Hamarosan megtudhatjuk, ugyanis már készülőben van a Street Fighter Monopoly!

 

Kíváncsian várjuk a "Hadouken!" és "Shoryuken!" kártyákat, valamint a miniatűr Street Fighter bábukkal való lépkedést. Apropó bábuk. Mivel kicsit költséges lenne legyártani az összes Street Fighter karaktert a játékhoz, így a Capcom szavazást indított arról, hogy melyik karakterek lépkedjenek a Monopoly kockáin. Ha Ti is szívesen szavaznátok, itt megtehetitek. Sajnos a választék nem túl bő, de legalább a lehetőség adott. Szerintetek MUST HAVE darab, vagy csak egy különc érdekesség?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)