Hirdetés

A Mortal Kombat 1 atyja megerősítette azt a tartalmat, amire a rajongók vártak

|

Ed Boon egy brazil eseményen beszélt a játék jövőjéről, és jó hírt közölt.

Hirdetés

Bár sok játékos nem elégedett az új Mortal Kombat monetizációs megoldásaival (a halloweeni kivégzésekért elkért 12 dollár volt a határ), azért a vendégkarakterek (a már bekerült Omni-Man, a közelgő Peacemaker és a jövőre érkező Homelander) nagy hype-ot generálnak, és ennél egyetlen dolog szólhat nagyobbat a Mortal Kombat 1 kapcsán: ha egy DLC-ben folytatódik a történet. 

Ed Boon, a NetherRealm Studios vezetője egy brazil eseményen, a CCXP-n megmutatta, hogyan harcol majd Quan-Chi és milyen lesz a játékban Peacemaker, eközben pedig mesélt a terveikről is. 

Hirdetés

Boon egyrészt megerősítette, hogy a Mortal Kombat 1 kapni fog egy olyan stílusú kiegészítőt, mint a Mortal Kombat 11-hez megjelent Aftermath, amellyel a történet második felét ismerhetjük majd meg, és azt is elhintette, hogy ezt egy nagy meglepetés fogja követni, ám erről mélyen hallgatott. 

Másrészt kihangsúlyozta, hogy az új Mortal Kombatot még hosszabb ideig szeretnék támogatni, mint az előzőt (azt több mint két évig bővítették, frissítették), amit így összegzett: "Jó móka lesz."

Hogy a sztorit folytató kiegészítő mikor érkezhet meg, azt csak találgatni lehet: az Aftermath durván egy évvel az alapjáték után debütált, szóval ha azt feltételezzük, hogy hasonlóan jár el most is a NetherRealm, akkor 2024 szeptemberében vagy októberében számíthatunk rá. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)