Hirdetés

A Mortal Kombat 1 rendezője minden karaktert híres színészekkel akart eljátszatni

|

Mindenki legyen hálás, hogy "csak" Megan Fox és Jean-Claude Van Damme került be a játékba.

Hirdetés

Az előzetes várakozásoknak megfelelően a Mortal Kombat 1 számos elismerést gyűjthetett be, a verekedős játéksorozat legújabb felvonását tömegek markoltak fel, akik épp vagy a sztorit pörgetik, vagy az Invasion módot járják, esetleg online versengenek. Mindent összevetve szép kis csomagot dobott le az ölünkbe a NetherRealm, bár azért van egy-két hibája.

Ezek közé tartozik Megan Fox alakítása is, aki Nitarát elevenítette meg, és látva, hogy milyen alakítást nyújtott, azt kívánjuk, bár ne tette volna. A színésznő teljesítménye mérföldekkel gyengébb, mint a hivatásos szinkronszínészeké, ez pedig a fél világgal meggyűlöltette a karaktert.

Hirdetés

Az igazán szomorú ebben, hogy Ed Boon egy ponton minden harcost híres színésszel akart szinkronizáltatni. Alapvetően csak egy vágyálom volt a dolog, de még annak is borzalmas.

"Egy darabig azt fontolgattam, hogy mi lenne, ha minden karaktert híres, felismerhető színészek játszanának."

Rolling Stonesnak adott interjúja során felmerült Jean-Claude Van Damme neve Johnny Cage-nél (belőle végül skin lett), és Keanu Reeves neve Kenshinél. Van Damme sajnos nem túl meggyőző, de amikor nem az alternatív kinézettel játszunk, akkor Andrew Bowen hibátlanul alakítja Cage szerepét. Ami Keanut illeti, ő akár még vállalható is lehetett volna, de mind tudjuk, hogy Ed Boon álmának mi szabott határt: a pénz és az idő.

A felvételeket nagyon nehéz lett volna összeegyeztetni a sztárok beosztásával, és a világ minden pénze sem lett volna elég a gázsijuk kifizetésére. Ezért kivételesen most mind hálát adhatunk.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)