Hirdetés

A Mortal Kombat 1 új frissítése alaposan átgyúrja a játékmenetet

|

A NetherRealm Studios állítólag több karaktert is nerfelt, és további jelentős módosításokat eszközölt.

Hirdetés

Több mint egy hónapja jelent meg a Mortal Kombat 1, amely nagy mérföldkő a széria történelmében, a sztorija pedig kifejezetten ütős lett. Akadnak azért bőven problémák is, a Switch-verzió siralmas állapota mellett egy pofátlanságra is felhívtuk már a figyelmet. A NetherRealm azóta jelentkezett már patchcsel, amivel igyekezett jobb állapotba hozni a nintendós változatot, és nem állt meg itt.

A csapat úgy ítélte meg, hogy további balanszolásra van szüksége többek között a játékmenetnek is, ezért kiadta a 0.134-es update-et, amelynek részleteit hivatalosan még nem ismertette a fejlesztőcsapat, viszont játékon belül már felbukkantak a változtatások. 

Hirdetés

Ahogyan arra Twitteren/X-en felhívta a figyelmet az NRSEsprots kommentátora, Mitsuownes, a NetherRealm olyan dolgokon csiszolt a legújabb frissítéssel, mint hogy Cyrax egyik támadásának, a Horizontal Kopter Chopper - amely eddig metának számított - ellövése mostantól egy teljes sávba kerül, ami jelentősen csökkenti, hogy milyen sűrűn lehet használni: 

A felhasználó szerint többek között nerfelték Mileena, Sub-Zero és Kung Lao egyes támadásait, valamint Raiden és Baraka sebzését, Scorpion egyik régi kombója már nem működik és az egyik támadása más helyzetben hagyja az ellenfelet, de lényeges változás a mozdulatok megjelölése (ami megkönnyíti az edzést), az online játékosok alapértelmezett némítása és a ping feltüntetése is. A patch természetesen bugokat és kisebb hibákat is javít. 

Olyan tematikus cuccok is bekerültek, mint Johnny Cage kecójának halloweeni témája és a Halloween Fatality a Premium Store-ba, utóbbi heves vitákat váltott ki. A nerfelésekről nem esett szó abban a listában, ami a Mortal Kombat 1-ben bukkant fel a javításokat tételesen felsorolva

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)