Hirdetés

A Mortal Kombat és Injustice szériák fejlesztői egy teljesen új játékon dolgoznak

|

A NetherRealm Studios vezetője, Ed Boon egy interjúban árulta el, hogy nem csak a megszokott Mortal Kombat és Injustice sorozatokon munkálkodik a csapat.

Hirdetés

A Mortal Kombat széria megalkotója, vagyis Ed Boon által vezetett NetherRealm már majdnem tíz éve szállítja nekünk a kiváló folytatásokat (korábban ugyebár kvázi elődük, a Midway gondozta a sorozatot), viszont az Injustice játékokat leszámítva az elmúlt évek alatt nem igazán léptek ki a komfortzónájukból. Egy friss interjúból most kiderült, hogy ez hamarosan megváltozhat, ugyanis Boon elmondása szerint a szokásos címek mellett egészen új ötleteken is dolgozik a csapat.

Hirdetés

Boon már szó szerint évtizedek óta foglalkozik a Mortal Kombat-sorozattal, így az említett interjúban Geoff Keighley joggal vetette fel annak a lehetőségét, hogy a legendás dizájner idővel már nem tudja ugyanazzal a lendülettel folytatni a sorozatot, de szerinte a stúdió pont annyi változatosságot enged meg, hogy mindig örömmel tér vissza a jól ismert terepre.

"Az egész Mortal Kombat kicsit olyan lett, mint a Marvel filmek. Nem számítasz rá, hogy valaha is meg fog jelenni az utolsó Marvel film, mindig adagolni fogják őket. Mi is tudtunk más dolgokkal foglalkozni, hiszen ott vannak az Injustice játékok és más is készül éppen nálunk, de mindig szívesen folytatjuk a Mortal Kombatot, főleg egy ilyen odaadó rajongótáborral a hátunk mögött. Ha valaki azt mondta volna nekem, hogy húsz év múlva ez  [a Mortal Kombat 11] lesz a leggyorsabban fogyó rész, nem hittem volna el."

- mondta Ed Boon. Alább a teljes interjút megnézhetitek. 

Sajnos az interjúban nem térnek ki konkrét részletekre, de azért ezekből a sorokból igen könnyen ki lehet olvasni, hogy a megbízható és közkedvelt sorozatok mellett újdonságokkal is kísérletezik a stúdió.

Ti milyen játékot látnátok szívesen a NetherRealmtől?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)