Hirdetés

A Mortal Kombat rajongók összeállíthatják a saját tornyukat és kirakhatják a polcra

|

A verekedős sorozat ikonikus tornyait testreszabva, kedvenc harcosaiddal szállítja le egy Etsy alkotó.

Hirdetés

A Mortal Kombat játékok egyszerű, de nagyszerű részei a Choose Your Destiny módok, ahol le kell vernünk minden, az adott toronyban felsorakoztatott ellenfelet. Feljutni a csúcsra mindig egy katartikus élmény volt, így nem meglepő, hogy sokan fizikai emlékeztetőt is szeretnének erről.

A legtöbb verekedős játékban van hasonló Challenge Mode rendszer, és ugyan az elmúlt években a műfaj mesterei igyekeztek saját módszerekkel utánozni, mi sosem fogjuk elfelejteni a nagy klasszikus szürke tornyait.

Hirdetés

Az Etsyn tevékenykedő ANetherDimension3D egy ideje már azon dolgozik, hogy az emlékezetes tornyokat 3D nyomtatójával a valóságba is elhozza.

Munkái az elmúlt néhány napban kezdtek igazán keringeni az interneten, azóta pedig rengeteg megrendelést kapott. Az általa gyártott Choose Your Destiny tornyok ugyan nagyon borsos áron érkeznek (53 000 Ft), de a vásárlók véleménye alapján megérik a pénzüket.

Ha érdekel benneteket a cucc, akkor itt megtaláljátok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)