Hirdetés

A Mortal Kombat széria fejlesztői készíthetik az új Marvel verekedős játékot

|

Legalábbis erről érkeztek most pletykák. A két Injustice után mindenképp érdekes lenne látni, mit kezd a NetherRealm Studios a Marvel Comics hőseivel,

Hirdetés

Egy ismertnek számító iparági bennfentes, Daniel Richtman írt arról saját Patreon oldalán, hogy a NetherRealm Studios jelenleg is dolgozik egy PlayStation 5-re és Xbox Series X-re készülő Marvel-játékon. Nem mondható, hogy a semmiből jött a pletyka, hiszen a stúdió vezetője, Ed Boon már korábban is megemlítette, hogy aktívan tárgyalnak a Marvellel. 

A NetherRealm neve a Mortal Kombat és az Injustice szériák miatt ismert videojátékos körökben, az viszont elsőre talán meglepő lehet, hogy ezúttal nem a DC Comics, hanem a Marvel hősei bunyózhatnak új játékukban - már persze, ha igazak a pletykák.

Hirdetés

A NetherRealm Studios ugyanis a Warner Bros. Interactive Entertainment tulajdonában áll, laikusok könnyen gondolhatnák tehát, hogy mivel a Warner a Marvel/Disney riválisa filmes fronton, nem jöhet létre egy ilyen kollaboráció. A valóság azonban az, hogy már több alkalommal is létrejött, elég csak a LEGO Marvel játékokra gondolni (LEGO Marvel Super Heroes, LEGO Marvel's Avengers, LEGO Marvel Super Heroes 2), melyeket egytől egyig a Warner adott ki. 

Igazi akadálya tehát nincs a dolognak. Kíváncsian várjuk, beigazolódnak-e a híresztelések, és egy esetleges Injustice 3 helyett vagy mellett tényleg jön-e egy NetherRealm Marvel játék, melyben a Marvel Comics képregényhőseivel verekedhetünk. A hibátlannak korántsem mondható Marvel vs. Capcom: Infinite után ránkférne egy olyan bunyós Marvel cím, ami a NetherRealm által képviselt minőséget hozza.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)