Hirdetés

A Mortal Shell kísértetiesen hasonlít a Dark Soulsra, de mi a baj ezzel?

|

A Cold Symmetry műhelyében készülő Mortal Shell két friss videót is kapott, így alaposabban is szemügyre vehetjük az akció-szerepjátékot.

Hirdetés

Nem ritka, hogy olyan játékkal találkozunk, amit nehézsége vagy mechanikái miatt rögtön a Dark Souls szériához hasonlítanak sokan. A Cold Symmetry műhelyében készülő Mortal Shell esetében is elég egyértelmű a hasonlóság, ám ez közel sem jelenti azt, hogy egy szimpla másolatról lenne szó. Az amerikai IGN által rendezett Summer of Gaming keretén belül kaptunk két friss videót a Mortal Shellről, ami a látottak alapján kétségtelenül sokban hasonlít a From Software sorozatára, viszont egészen érdekes kalandnak tűnik.

Hirdetés

Ahogy az látható, hangulatos helyszínekből, ütős fegyverekből és egészen félelmetesnek tűnő ellenfelekből nem lesz hiány a játékban.

A fenti videón kívül pedig érkezett egy hosszabb, a fejlesztők kommentárjával megfűszerezett bemutató is, ami elég jó képet varázsol a játékmenetről.

Nektek hogy tetszik a Mortal Shell az eddig látottak alapján?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)