Hirdetés

A multiplayer szó új definíciója: egy játékos sok karakterrel.

|

A világban mindig is léteztek fanatikusok, akik mindenre hajlandóak voltak az eredményért.

Hirdetés

Nem történik ez másképp az MMORPG-k világában - míg a játékosok 99,9%-a hobbista, vannak, akik fanatikusan tolják.

Multiplayer ebben az esetben ugyanis azt jelenti, hogy egy játékos játszik egy időben több karakterrel - ehhez építette ki ezt a nem mindennapi konfigurációt:

Azonban mielőtt bárki azt hinné, hogy ez a legújabb NVIDIA vagy ATI kártya valami atom PC-ben, annak előre szólok: nem. Ez annyi PC, amennyi képernyő - s mindegyikhez van billentyűzet és egér is:

Ebből is látszik, hogy hat darab karakter csak együtt képes navigálni (a kép alapján legalábbis úgy tűnik, össze vannak ragasztva az egerek). Biztosan jó lehet az EVE Onlineban egyszerre nyolc hajóval lenni, de azért elmagyarázhatná valaki, hogy miért :)

Addig is minden őrültnek jár egy másodperc reszpekt. Meg is volt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)