Hirdetés

A My Little Pony verekedős játék készítői egy új ötlettel jöttek elő

|

Kezdetben úgy tűnt, hogy a MLP bunyó projektnek kaszáltak, és semmi nem lesz az egészből, aztán megjött a segítség.

Hirdetés

Egy rajongói csapat még 2013-ban elkezdett dolgozni egy My Little Pony játékon, de aztán hamar leálltak, amikor kaptak egy szerelmes levelet a Hasbro vezetőségétől. Nyilván nem szerették volna, hogy erőszak társuljon a barátságról szóló sztorijukhoz.

Az a szép dologban, hogy a hír hallatán a széria alkotója Lauren Faust is becsatlakozott a projekt készítésébe és a My Little Pony bunyó helyett segített valami eredetivel előállni a srácoknak. Így született meg a Them's Fightin' Herds. A csapatban van egy nagyon tapasztalt animátor, megkapták a Skullgirls motorját, és már pörög az Indiegogo kampány.

A sztori szerint a négylábú hőseink planétájáról sikerült kiűzni a ragadozókat, így békében élhettek egészen máig. Az állatok vissza akarnak térni, és levadászni mindenkit, ezért szükség van egy hősre, aki megállítja őket. Ezért kezdődik el a bunyó verseny, hogy kiderüljön ki lesz a nép bajnoka. Egyébként a népet mi alkotjuk majd, mivel egy kis MMO-s jellege is lesz a dolognak.

A Them's Fightin' Herds fejlesztésére 436 000 dollárra van szüksége a csapatnak, és ebből az indulás reggelén már 75 000 össze is jött. Ígéretes kezdés, reméljük minden összejön, mert valami érthetetlen okból mi ezt nagyon szeretnénk kipróbálni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)